2016. november 2., szerda

Életjel, avagy nem tűntem még el teljesen

Sziasztok!
Nem, sajnos nem a következő résszel jelentkezem, mint ahogyan kéne - de ezt szerintem már lelőttem a sokat sejtető címválasztással is.
Kezdjük ott, hogy a Facebook csoportban többször is megírtam, hogy mi a helyzet, de így, egy hónapos szünet után már muszájnak érzem, hogy itt is adjak magamról (és Louékról, khm) életjelet (ajaj, ez nagyon értelmetlennek hangzik, de nem baj).
Szóval, annyi történt ebben az egy hónapban, hogy eltört a kezem, így nem igazán tudtam írni. Úgy terveztem, hogy mostanában befejezem (az egynegyede amúgy bő egy hónapja a pendrive-omon csücsül) a nyolcadik fejezetet, ami össze is jött volna, hiszen hurrá, megszabadultam a csini rózsaszín gipszemtől, de...
Igen, itt jön az az ok, ami miatt késztetést éreztem, hogy leüljek ebbe a furcsa színű fotelbe, és bepötyögjem ezt a néhány sort.
Szóval Nick kicsit meghalt - ő a laptopom.
Nem teljesen és végérvényesen, de együtt kalandoztunk egyet a vonaton, aztán úgy gondolta, hogy tök menő lenne a bőrönddel együtt felborulni. Nos, nem ez volt élete legjobb ötlete, betörte a fejét... akarom mondani képernyőjét, így kicsit lábadozik.
Hogy mennyi időre lesz szüksége a felépülésre, azt sajnos nem tudom megmondani, egyelőre még nem látta orvos, de új jelmondatommá nőtte ki magát a "Nick nem halhat meg!", szóval csak lesz itt valami.
Na de a mesedélutánt félretéve remélem, nem pártoltok el a KOADFEO mellől, ugyanis ez a történet még mindig mozgatja a fantáziám, szövögetem a kis szálakat, szóval akármennyi időbe is fog telni, nem hagyom befejezetlenül. Azért két-három héten belül szeretnék már jelentkezni a nyolcadik fejezettel, ami ha jól emlékszem, a Harry bűvkörében címet kapta, illetve fogja kapni, de nem biztos. Biztosat sajnos nem tudok mondani, mert a telefonon írás nekem valahogy nem megy.
Egyébként időközben csináltam wattpad fiókot is (pedig utálom azt a webhelyet), a lényeg annyi, hogy princess2_kd néven megtaláltok ott is - habár egyelőre csak a Bizonytalan szerelem fejezeteit pakolom fel oda, mert miért ne.
Még egyszer elmondom, hogy nagyon sajnálom, de ez a kényszeredett szünet most teljes egészében nem rajtam múlt, illetve múlik.
Ui.: Ez most furcsára sikeredhetett, úgyhogy nem olvasom vissza. Szeretek mindenkit. <3
Ölel titeket: Liz

☀☼☀

2 megjegyzés:

 1. Tudom hogy ez igazából nem vicces, de annyira szórakoztatóan í rtad le laptopod sanyarú sorsát, hogy egész napos jókedvre derítettél :D
  Jobbulást Nick!

  És alig várom hogy új rész legyen, ne add fel Nick :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekeztem nem tragédiaként beállítani a dolgot, különben félő, én is falra másztam volna... :D
   xxLiz

   Törlés